citat från föräldrar

Nedan följer ord från några föräldrar om varför de valde just Tårtan som förskola för sina barn och vad som är speciellt med Tårtan:

citat

” För oss var det Stockholms stads enkätundersökning som första sortering där de hade fått så bra betyg. Sedan var det väldigt viktigt för oss med utbildad personal och att vistas mycket utomhus. Vi tittade efter mindre förskolor med låg personalomsättning och gärna möjlighet till inflytande och insyn i verksamheten. Vi kände också att vi fick en bra personkemi med personalen.

Nu när vi går där älskar vi den familjära stämningen, den kärleksfulla personalen och alla roliga utflykter barnen får göra! De hänger inte bara i en lekpark och gungar utan får faktiskt uppleva saker som utvecklar dem! Dessutom är tårtan full av fantastiska, omtänksamma och snälla barn, något som vi uppskattar mycket!”

citat

”Vi uppskattar den familjära stämningen, personalens engagemang och förmåga att se varje barn. Vi uppskattar att naturen är en självklar del av barnens dagar på tårtan, små barngrupper där gemensam aktivitet och lek bygger nyfikenhet och en väldigt fin gemenskap.

Vi valde Tårtan för att det är ett föräldrakooperativ och ger oss möjligheten att engagera oss i verksamheten. Fantastisk personal som möter oss med ett leende varje dag!”

citat

”Vi blev så glada när vi hamnade på Tårtan. Att barnen för vara ute mycket och uppleva närheten till naturen, värdesätter vi högt. Låg personalomsättning och antalet pedagoger/barnskötare per barn var viktigt för oss. Att de dessutom är fantastiska gör det inte svårt för oss att rekommendera Tårtan.”

citat

”För oss var det de små barngrupperna och personaltätheten som var det viktiga.  Att Tårtan är mindre och kändes familjärt var också ett plus!”

citat

”Vi valde föräldrakooperativ för att ges möjlighet till större insyn i den pedagogiska verksamheten, samt för gemenskapskänslan familjerna emellan. Vi valde Tårtan för att det är en liten förskola – en trygg plats – med engagerad och erfaren personal.”