Lokalen

Vi finns i mycket trivsamma ljusa fina lokaler på Dannemoragatan 4!

Lokalen är anpassad för vår verksamhet och har gott om utrymmen för att dela upp barngruppen i olika aktiviteter och mindre grupper.

Vi har en stor rymlig hall där samtliga barn får plats vid av- och påklädning. I anslutning till hallen finns ett mindre barnvagnsförråd.

Inomhus erbjuds barnen olika typer av verksamhet, vi har bland annat en egen ateljé, ett rörelserum, ett utklädningsrum för rollek, en läshörna, en matematikhylla och en bygghörna med många olika sorters byggmaterial.

Vi har en liten gård där vi tar emot barnen på morgonen och där vi erbjuder olika aktiviteter såsom sandlåda, cyklar, bandy och byggmaterial. Det är också här vi planterar våra växter, som vi drivit upp på vårkanten.

Matsal och lekrum
Garderob